It's a beautiful daaay


Oh sicket underbart väder vi har. Idag började vi med farmakologi, alltså läran om mediciner och hur de påverkar kroppen och så. Otroligt intressant!

Sitter i detta nuet och intar dagens lunch, potatismos med typ... laxfiskpinne. Pulvermos är underskattat, that's all i have to say. Har även gjort en lite sallad och faktiskt kostat på mig romansallad. Det ska tydligen vara den nyttigaste salladen, iaf enligt en besserwissrig tant på Willys igår.

Hon stod och pratade med en annan tant och precis när jag tog ett sånt där salladshuvud sa hon " veeet du vilken sallad som är bäst? JO, romansallad. Sån där vanlig är inget att ha, det är inte speciellt nyttigt alls. Mer som utfyllnad". Jag kände mig lite träffad och la tillbaka salladshuvudet och tog den där romansalladen istället.

Så här i efterhand ångrar jag mitt beslut. Efter att ha smakat på den inser jag att det är "den äckliga salladen" som alltid fås i skolmatsalar och speciellt när jag vickade på dagis. Och i alla billiga sallader. Jag som alltid trott att DETTA var utfyllnad.

Nej nu ska jag sluta vara negativ och äta min mat. Sen blire duschen och en sväng till stan med Sara :).

Andra åsikter? :)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0