Sverige = vackra människor


foto/smink/hår/styling: jag
Modell: världens finaste Sabrina :).

Har ni tänkt på att det finns sjukt mycket vackra människor i vårt lilla land? Vi är ju kända för att ha de vackraste kvinnorna i världen. Det är nästan så att man inte reflekterar över sånt, för vi är liksom vana. Jag tänker ju på det, men det är ju för att mitt undermedvetna alltid letar efter nya modeller.

Jag kan ärligt säga att jag såg 5 stycken otroligt vackra och "utstående" personen på bussen från shoppingen i söndags, det var helt otroligt. Jag funderade på att gå fram till de och fråga om de var intresserade av att bli fotograferade, men med risk för att låta som en idiot lät jag bli. Så här i efterhand ångrar jag att jag inte är framåt på det sättet. Jag måste fixa visitkort och bli klar med hemsidan. Känns som jag pillat på den i evigheter.

Förresten, har ni tänkt tanken att om man skulle bosätta sig i England (där de flesta kvinnorna faktiskt är rätt fula) så skulle man själv framstå som skitsnygg. Lite kul egentligen, skulle kanske vara lättare att få ragg på krogen där utan alla blonda superlånga modellmänniskorna som finns överallt här ^^.

Andra åsikter? :)
Postat av: Patric

Sofie .. du å jag har mycket att prata om märker jag :)

Har jag nämnt supercute för dig?

2010-03-24 @ 20:30:33
URL: http://blog.bejbi.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0