Miami blir fotobok

En liten sneak peak i albumet ;).

Har letat omkring länge efter ett ställe som gör fotböcker till ett vettigt pris.Kan säga att det inte är lätt, men efter en hel del googlande och velande hittade jag en sida som heter fotoklok.se. Jag hade även turen att hitta en liten notis om att man kan få ett presentkort om man bloggar om boken, då kändes det ännu mer aktuellt att välja fotoklok :).

Det bästa med programvaran är att man kan styra ALLT själv, så sjukt skönt. Man kan använda sig av egna fonter och man kan använda PSD-filer istället för att förvandla allt till JPEG. Dessutom har de en jättebra funktion som gör att man kan fixa en sida exakt så som man vill ha den och sedan använda samma arrangemang på resten också!  Sjukt smidigt när det är så pass mycket bilder man ska trycka in i albumet. Så nu, äntligen är jag klar med min fotobok som ska innehålla de bästa bilderna från min och Jonas resa till Miami. Det har tagit sin lilla tid men det är det verkligen värt. Hoppas att boken kommer leva upp till mina höga förväntningar nu bara :P. Längtar tills boken trillar ner i brevlådan, tänkte att jag kunde visa er hur det blev sen! :)

 


Andra åsikter? :)
Postat av: Fotograf MissJeni

Oj, ser ut att vara väääälidgt många bilder på alla uppslag, ser lite rörigt ut, varför inte göra sidorna lite luftigare och göra två album? Ibland är less more :)fotoböcker är ett perfekt sett att faktiskt göra något fint av sina bilder, istället för att bara ha dom på hårddisken :)

2011-08-12 @ 20:14:22
URL: http://jeni.blogg.se/
Postat av: S o f i e

Eftersom det är lite av en resedagbok så känner jag inte att det behöver vara luftigt ;). Om jag hade tänkt göra det till en portfolio eller liknande känns det ju lite mer aktuellt med det upplägget, nu skulle d bara kännas tråkigt ^^.

2011-08-28 @ 23:16:32
URL: http://pictureperfect.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0