Vi var och såg Avatar idag. Den var verkligen så bra som alla säger, nästan bättre. Hoppas alla förstår budskapet regissören försöker framföra också. Jag vill vara en Avatar, det verkar sjukt mysigt att kunna koppla upp sig till naturen sådär.

Filmen påminner mig väldigt mycket om en av mina favoritfilmer från när jag var liten, FernGully. Där var det dock en människa som blev krympt av en älva av misstag. Men det känns som att budskapet är det samma. Dock känns det som att Avatar är för en lite äldre publik. En liten pik riktad mot USA och deras frammasch i Irak och alla andra länder de ska "hjälpa".

Sitter och laddar ner filmen nu, fick jordens craving efter att se den. En kvart kvar bara, sen får Fredrik se vilka mesiga filmer jag älskade som liten ;).
I Timrå. Mitt i natten. Utövar vi snödykning ;)Min kära syster och morfar, hennes kamera och mitt 10-20 sigma :).

Jag har så sinnessjukt mycket bilder som ligger och väntar på att bli redigerade. Just nu är det bilderna från när vi var i New York som sorteras och väljs ut. Jag hade nämligen tänkt ge mamma och morfar varsitt fotoalbum i julklapp. Vi får hoppas att de blir glada :).


Finns det något roligare än att åka pulka på vintern? Jag är mycket tveksam.
Emilia, jag och Adina gav oss ut inatt. De hade delat på en flaska mintu och en flaska vin och var lagom lulliga, själv var jag spiknykter. Roligt hade vi i alla fall. Speciellt jag när de skulle ta sig uppför en brant backe, det är inte alltid jobbigt att vara den enda nyktra ;). Kanske kommer upp lite bilder senare på spektaklet!

nu ska jag åka hem till underbaraste Sabrina, dricka té och snacka skit! :)


Fredrik är min nya pojkvän, för er undrande själar ;). Världens mysigaste, segaste, roligaste och underbaraste pojk. Direktimporterad från Timrå ;). Han flyttade hit för att plugga på Beckmans och vi träffades trot eller ej via mötersplatsen :).

Vi har nu beslutat oss för att starta en blogg tillsammans där vi kan visa upp bilder, inspiration och babbla lite allmänt om oss :). En mysig fotoblogg helt enkelt!

Check it oooout!

http://sovaenkvart.blogg.se/

Andra behöver sova en natt, för oss räcker det lätt med en kvart

Andra behöver fylla på jämt, vi kör på som om inget har hänt

Det är ett handikapp att livet, hoppet ivern brinner för starkt

 

Markus Krunegård - lev som en gris och dö som en hund <3
För vääääldigt länge sedan hade jag en liten plåtning med Sabrina och Fredrik. Eftersom både hon och jag är Twilightfreaks tog vi lite twilight inspirerade bilder som hon och Fredrik ska kunna sätta upp i sin lägenhet. Här har ni två smakprov :)

 I helgen var jag och Fredrik på Tyresö konståkningsklubbs julshow. Det var grymt kul måste jag säga! Madelene har varit  jätteduktig och fixat i princip ALLT. Klockrent måste jag säga :). Tog en massa bilder som jag håller på att redigera just nu, men här har ni ett smakprov :).Det snöar ute. Spösnöar skulle jag till och med vilja säga.
Jag känner inte för att åka till skolan och lyssna på en föreläsning av en känd person jag aldrig hört talas om. Kreativitet för mig är intre kreativitet för dem. Jag kan inte ta in det och acceptera att kreativitet är något man kan lära sig. För antingen har man det, eller så har man det inte. (Kan man tappa det? För i så fall ahr jag nog lyckats göra det)

Jag vill bara kura ihop mig till en boll och komma fram till något vettigt. Sluta vela och göra alla förvirrade. SLUTA känna mig så här. Om jag åker, kommer jag gå miste om något som kunde blivit något stort. Men om jag inte åker, kan jag gå miste om en massa annat.

Varför ska allt vara så förbannat komplicerat jämt för.


Jag vet inte vem jag är.
Jag vet inte vad jag vill. (tänk om jag inte trivs som sjuksköterska)
Jag vet inte om jag vill stanna. (tänk om det känns fel)
Jag vet inte om jag vill åka. (tänk om jag ångrar mig)
Jag vet inte om det kommer hålla. (tänk om han tröttnar)
Jag vet inte om det är rätt. (tänk om jag tröttnar)
Jag vet ingenting.
Förutom att jag inte vill något hellre än att du ska vara min.
RSS 2.0