Comes and goes


min vänstra näsborre på bilden, kan dock intyga att den högra ser likadan ut. Förresten, jag har glömt att säga att jag numera är med lugg. Sååå, jag är med lugg! Gillar den dock inte speciellt mycket så den får mest ligga som en konstigt kort snedlugg. Meeen, vem orkar bry sig? Det här blev världens längsta bildtext förresten.

Sitter med en jättestor bomullstuss i högra näsborren. Näsblod för tredje gången inom loppet av två veckor. Utan att jag ens gjort något. Sitter bara här o läser snällt i min nya soffa och helt plötsligt börjar det forsa. Oh joy liksom. Tuur för min näsa att det inte kom i soffan, då hade den fått sig en rejäl utskällning (inte en smocka eftersom det troligtivs bara hade förvärrat situationen...). Borde kanske börja TA de där järntabletterna mamma snällt inhandlat till mig.

Jag är inte trött, men borde sova. Favorit i repris och dygna? Eller så lägger jag mig och läser något av de tråkiga kapitlen i Geriartrik-boken. Det funkade ju som sömnmedel i eftermiddags...

Nu ska jag försöka sova i alla fulla fall. Denna låt är bäst ever förresten. Kan lyssna på den 102932 gånger utan att tröttna.


Andra åsikter? :)
Postat av: Inés

Jättefin bild som vanligt! :)

2010-11-06 @ 10:42:07
URL: http://misscherif.blogg,se
Postat av: Neha

snygg bild på dig och lugg är snyggt:D

2010-11-06 @ 17:07:48
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0