Oj då is my middle name


För den som känner mig kommer inte detta förvåna ett dugg, men till er andra vill jag bara säga.. sorry att jag spräcker bubblan.
Jag är lite klantig nämlligen.
(min mamma säger att jag inte är rädd om mina saker.. men jag e bara fibblig.. faktiskt)

När jag köpte min iphone för över ett år sedan behandlade jag den som en bäbis och lovade mig själv att vara jätteförsiktig och aldrig tappa den. Tror det funkade i typ en månad, sedan tappade jag den första gången. Inget hände, inte ens en repa. Detta gjorde att jag tänkte att "vafan, den e ju inte så ömtålig som alla säger!".
Efter det har jag tappat den på stengolv, nerför trappor, i vattenpölar och i snö utan något som helst problem. Jag trodde att just mitt exemplar var superman. Tills för några månader sedan när jag tappade den första gången så den gick sönder i högra hörnet. Men det var ju skitsamma. Sen tappade jag den på Novas stengolv (jag skyller på att jag var grovt bakis o inte hade koll på var min ficka på jackan satt) och då sprack skärmen rätt mycket mer, men den funkade som vanligt.
MEN, igår tappade jag den när jag cyklade, rakt ner i en vattenpöl med den spräckta skärmen neråt (ska jag tillägga att det redan då var ett stort hål vid knappen? man ser liksom den stackars telefonens inälvor...) . Den gillade inte det av någon anledning... så nu är hela totalspräckt och den är lite smått efterbliven. Kanske dags att lämna in den?

Andra åsikter? :)
Postat av: Maado

HAHAHA Sofie det där är sååå typiskt dig!!

För övrigt hittade jag massa gamla bilder från typ 08 när vi hade vinkväll på min balkong och tittade på purple and brown.. Sakna!

2010-11-08 @ 17:24:26
URL: http://maaado.blogg.se/
Postat av: ColinZeal

Antingen två saker:

1) Vi måste införa körkort för iPhones

ELLER

2) Så skaffar du dig en Sony-Ericsson "Hajfena". Den ska vara stryktålig.Your move.

2010-11-08 @ 17:35:00
URL: http://www.colinzeal.se
Postat av: Neha

Jag är också lite klantig. Dock går saker inte sönder för mig.

2010-11-09 @ 08:42:31
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0