Idag åkte jag och Carl till Erikshjälpen för att jag skulle köpa en fotölj. Hittade ingen som föll mig i smaken, men jag blev helt förälskad i den här soffan. Självklart ville jag köpa den på en gång, men hade inte kunnat ta med den på en gång och han övertalade mig om att den var för stor för mitt rum. Men nu har jag kollat lite här hemma och jag tror den får plats. Stör mig som fan på att de inte har öppet alla dagar i veckan, kommer ju troligtvis åka till Stockholm på torsdag så då kan jag ju inte köpa den :/. Sjukt störigt. Sen måste jag försöka lösa problemet med hur fan jag ska få hem den om jag inte kan övertala Carl om att jag måste ha den ^^.

ps. färgen ser lite weird ut på bilden, mobilkameran gjorde den inte rättvis... men om jag köper den kommer jag nog byta tyget ändå så småningom :)
So we go inside and we gravely read the stones
All those people, all those lives
Where are they now ?
With loves, and hates
And passions just like mine
They were born
And then they lived
And then they died
It seems so unfair
I want to cry
Oh vilken bra måndag detta har varit!
På riktigt alltså, jag korsar inte mina fingrar om ni tror det.
Har fått resultatet av tentan jag gjorde för någon vecka sedan och jag blev godkänd, så skönt. Det är ju även löning idag, bilket betyder att imorgon ska jag åka och köpa en fotölj jag kan sitta o plugga i (läs: ett ställe jag kan slänga mina kläder på). Fotograferade förresten Kaj i lördags, innan jag drog på korridorfesten hos Elin :).

Fläder/äppelte, tända ljus och photoshop.
Livet blir inte mycket bättre än så här en mörk höstkväll.
Och ja, jag gillar cyklar.Från min lilla egosession i fredags :).

Jag gjorde en ny spellista i onsdags med en massa låtar jag snott från andras spellistor. Jag älskar att snoka runt och hitta en massa nytt. Här har ni listan, om ni skulle vilja göra samma sak.

Gula löv och vit vit snö


Tog en liten runda med stativet och kameran på kyrkogården igår. Måste säga att jag är imponerad över att fotografer har tålamod att ta självporträtt och ta tillräckligt många för att få precis som de vill. Eftersom jag har tålamod som en treåring tog jag inte så många tyvärr. Men här har vi en jag är rätt nöjd med iaf :). Nu ska jag dra iväg och fotografera något som inte kräver stativ! wiiie....
Hösten är slut här nere. Det snöar.
Lite hatkärlek måste jag säga, finns inget vackrare än snätäckta träd. Men jag hade så mycket bildidéer som nu måste skrivas upp och utföras nästa höst istället. Buuh.


Idag fotograferade jag Emelie och Linn. Som ni ser hade vi väldigt kul, roligt när det blir lite oseriöst mellan varven! Kommer upp lite mer seriösa bilder imorgon :). Nu ska jag cykla till stan en snabbis och inhandla dricka till kvällen. Vi ska nämligen till Helsingborg och göra stan osäker! Först blir det tjejmiddag hos söta Emma, sedan sexparty där och efter det blir det utgång. Taaaagga till :)
Så enkelt, men ändå så fint.
Det här mina vänner, är konst. Speciellt den första bilden föreställande alla soffor och annat som slängts i en hög på Smålands. Den andra bilden är Lampor fotograferade genom mina väldigt blöta glasögon.

Regn + mörker + Cykel = Farligt. Men som ni ser, det blir väldigt fin bokeh!
båda bilderna är förövrigt fotograferade med iphoneappen Instagram, loooove it!En Lina :)

Idag är det den första oktober, och jag har inte ens vinterjacka på mig! Klockrent. Känns dock som att den måste fram snart, vantarna behövs när man cyklar. Vart tog sommaren vägen?
Har väldigt mycket i skolan just nu. Tenta i eftermiddags och tenta nästa vecka. Blir inte mycket fotograferande då tyvärr. Tråkigt som fan! Men jag har iaf lite gamla bilder jag kan lägga upp lite då och då :). Nu ska jag ta tag i mitt rum, det ser ut som hiroshima efter att jag kom hem från Stockholm i måndags. Jag har liksom bara vänt upp och ner på min väska... så allt ligger utspritt över hela golvet. Lycka till att hitta något då!
RSS 2.0