En Lina i motljus :).

När jag blir stor, då ska jag gifta mig med motljus. Eller i motljus kanske.
Det spelar inte så stor roll. Men jag måste iaf förklara min kärlek till detta underbart vackra fenomen.
Och sova, det borde jag också göra.
Idag är det Carls födelsedag, grattis grattis på 26-årsdagen till honom! Nu är det bara 4 år kvar till 30 gamling ;). Har iaf lovat att ta med honom på valfri restaurang för o fira :). I owe him efter allt han hjälper mig med hela tiden! Tex. hämtning 06:15 en måndagmorgon. Guld. Sedan ska han även ta med sitt dyrkningskit hit och försöka pilla upp låset till min resväska. Jag har nämligen lyckats loosea nyckeln någonstans, ska aldrig mer använda minihänglås!

Det blir tydligen stäket, Lunds finaste restaurang :).Alla ville prova Gustavs glasögon, och vi kom fram till att han såg fruktansvärt snäll ut i de ^^.

Det blev en trevlig kväll igår. Vi började på Theodoras och avslutade på Marie Laveau med dans innan världens snällaste mamma hämtade mig. Gud vilken lyx Therese haft måste jag säga! Att slippa nattbussen är guld värt. I alla fall när man inte har någon bok med sig.

Nu har jag packat väskan nästan klart, alla kommer tro att jag ska flytta som vanligt. Tåget går 23:15 och innan dess ska jag hinna träffa Mathias och Sabrina. Får se hur detta går!Bild från i torsdags, modell Lina :).

Jag är i Stockholm just nu, väldigt skönt att vara hemma. Spenderar min tid med mamma och vännerna, väldigt mysigt! Nu ska jag göra mig iordning för kvällens utgång, ska bli kul att träffa alla, var alldeles för länge sen nu :). Imorgon kväll bär det av tillbaka till Lund, känns som att jag precis kom hit :(.Shawty is a eenie meenie miney mo loooooova' 

Jag får tycka den här e bra, för jag hittade den faktiskt på Anna Hibbs blogg...
Nu ska jag springa omkring lite hemma och hitta kläder, det bär av till röstningslokalen snart :). Tur att jag ska gå med Elin, annars hade jag väl inte hittat dit fören de stängt ^^. Appropå ingenting, är det inte underbart att vakna dagen efter en utgång och inse att sminket är lika nice som dagen innan och håret likaså? Sparar väldigt mycket tid i alla fall!


Det bidde lite imma på mina fönster efter att jag duschat igårkväll.
Då passade jag på att skriva lite på fönstret. Det står walking with a ghost på den sista bilden, lite svårt att uttyda med mina konstiga bokstäver ^^. Ser nästan ut som att det står wacking, haha.

Har lyckats få en sån där sjukt jätte OTROLIGT fin bild på Kristina, meeen... eftersom att hon inte gillar att vara med på bild så ska jag inte lägga upp den här (innan jag tjatat om att få det för henne ^^). Ni får därför bara se dessa två, men de är förhoppningsvis inte alltför bara :). De är tagna i Lunds stadspark. Appropå ingenting... är det bara jag som börjar fundera på hur det är möjligt att jag e så sjukt vit i jämförelse med alla andra? ^^


Ibland funderar jag lite på att bli gammal. Det värsta tänkbara vore nog att bli kvar själv. Alla vänner döda och ens käresta också. Måste vara hemskt. Hoppas denna gamla man har någon kvar, annars lider jag med honom.

 Vet ni vad, jag är så fruktansvärt lycklig just nu. Helt plötsligt sådär, är det inte underbart? Appropå ingenting funderar jag faktiskt på att skriva ut dessa bilden o sätta upp på väggen här i mitt lilla korridorrrum, jag blir så glad av att se de. Måste dock ta bort den silvriga stången på cykelbilden, för den stör mig :P.

Nu ska jag cykla till stan och fikelifika lite!
story of my life ^^.
Har äntligen en ny laddare till datorn! käärlek. Nu kan jag lägga över alla bilder jag tagit senaste 2 veckorna. Här är en egobild jag tog när min fjärrutlösare kommit :). Nu ska jag dra iväg till Wermlands nation och jobba i baren, ska bli sjuukt roligt :).
RSS 2.0