En liten sneak peak i albumet ;).

Har letat omkring länge efter ett ställe som gör fotböcker till ett vettigt pris.Kan säga att det inte är lätt, men efter en hel del googlande och velande hittade jag en sida som heter fotoklok.se. Jag hade även turen att hitta en liten notis om att man kan få ett presentkort om man bloggar om boken, då kändes det ännu mer aktuellt att välja fotoklok :).

Det bästa med programvaran är att man kan styra ALLT själv, så sjukt skönt. Man kan använda sig av egna fonter och man kan använda PSD-filer istället för att förvandla allt till JPEG. Dessutom har de en jättebra funktion som gör att man kan fixa en sida exakt så som man vill ha den och sedan använda samma arrangemang på resten också!  Sjukt smidigt när det är så pass mycket bilder man ska trycka in i albumet. Så nu, äntligen är jag klar med min fotobok som ska innehålla de bästa bilderna från min och Jonas resa till Miami. Det har tagit sin lilla tid men det är det verkligen värt. Hoppas att boken kommer leva upp till mina höga förväntningar nu bara :P. Längtar tills boken trillar ner i brevlådan, tänkte att jag kunde visa er hur det blev sen! :)

 


Karin och Johan i Onsdags :).

Måste bara säga att det känns som att ALLA ska ha barn just nu, det är ju nästan så att den biologiska klockan börjar ringa lite smått och ångesten börjar komma krypande ^^.


När jag slutat jobba i Onsdags kom Jonas vänner Johan och Karin över. De bor egentligen i Norrköping men är på besök här nere den här veckan. När Johan såg bilderna jag tagit på Johanna undrade han om jag inte kunde ta lite bilder på Karin som också är gravid :). Och som ni ser så tog vi en sväng ner till stranden här i Lomma för lite fina gravidbilder :). Sedan hade de tagit med kött, tillbehör och tårta så det blev grillat till middag! :) Jättegott!Johanna och Emils blogg :). http://sahrling.blogspot.com/

I måndags försvann Johannas fina mage! Då fick de nämligen en söt liten bäbis :). Ett rungande grattis till dom!
Här kommer lite fler av bilderna på magen :). Är hon inte otroligt vacker trots att hon är höggravid? Om jag ens ser hälften så bra ut när jag bara har 2 veckor kvar skulle jag vara överlycklig ^^.
RSS 2.0