För ett par veckor sedan var jag hemma och hälsade på i stockholm. Min kära mamma tog då denna bild på mitt hår för att illustrera det faktum att det är blått, grönt och rosa. Efter att ha fått detta kommenterat för mig minst 3 gånger om dagen i en månad hemma i Lund kom vi fram till att det vore en bra idé om jag bytte hårfärg, förslagsvis till en som var lite mer lik min naturligt råttfärgade utväxt. För enkelhetens skull, och framförallt för att man inte ska se ut som en my little pony när man är 23 år.

Så i måndags gick jag till frisören och bad om en färg som inte är för röd och inte för kall och helst inte för mörk utan mörkblond. Den stackars frisörstudenten på SKULT såg nervös ut de närmaste 3 timmarna, men det blev ju bra i slutändan eller hur? lite för mörkt egentligen, men det går alltid att lösa med slingor senare :).


Jag har precis varit i stockholm över helgen, min kära lillasyster fyllde 20 år. Tiden går för fort.


Jag tog mig en tur ner till mitt favoritställe i hela vida världen, bäcken bakom vårat hus där det växer sådär häpnadsväckande mycket vitsippor att man bara vill sitta där jämt och filosofera.


Mamma följde med ner och agerade snällt fotograf medan jag skrek "ett, tvååå, TREEE" samtidigt som jag kastade ballongerna i luften och vid ett par tillfällen råkade spränga en mot en kvist.


Sen klev vi i lera och mamma skrattade så att hon grät för jag såg så himla rolig ut. Bästa 2 timmarna på länge skulle man kunna sammanfatta det som.
Sofie <3 Jonas.

En Valborg i Lunds stadspark ser ut lite så här.
Du är aldrig ensam, och eftersom att det till 99% är studenter i parken kan ni ju tänka er att det är rätt så mycket fest ;). Glad att jag tog med 10-20 objektivet, trots att det egentligen inte passar min kära kamera ^^.
RSS 2.0