I lördags var det dagen med stort B.. Det var bal som stod på schemat! Vi gick upp tidigt för att åka till Lund och hämta ut Jonas frack. Sedan spenderade vi flertalet timmar med att försöka fixa oss så fina som möjligt hemma hos Kristina. Mitt hår blev totalt jättemisslyckat men jag var glad ändå, hade ju världens snyggaste pojkvän med mig :).
Sitter med min projektplan till nästa termins examensarbete.
Får en idé att jag kanske skulle ta o fixa det där med att den högra kolumnen aldrig befinner sig där den ska.
Efter många om och men inser jag att det inte kommer gå, så jag fixar en ny stilmall för att börja om från början.
DETTA, skulle jag inte ha gjort, för nu verkar ingenting gå att koda om längre. Efter en timme av kämpande ger jag nu upp.
Därför skulle jag bara vilja meddela de som tittar in här att jag faktiskt inte har beskurit alla bilder jättefult utan det är bloggen som drar mer och mer åt höger ju länger ner man kommer. Varför den gör det är ett mysterium. Min teori är att den är arg för att jag inte uppdaterat på länge.

För att förhoppningsvis göra den lite gladare och lite mindre mordlysten lägger jag upp en bild på Emma från förra veckan när jag fotograferade henne i botaniska trädgården här i Lund.
Har bestämt mig för att prova på LCHF-dieten. 2 dagar har jag nu hållit på och jag måste säga att det är lite jobbigt med sötsuget. Ska bli kul att se om detta verkligen funkar, vore ju kul att gå ner några kilo tills balen om några veckor :P. Här har vi även en föreläsning om sockrets (och därigenom kolhydraternas) dåliga påverkan på människokroppen. Måste ju komma in i rätt stämning... "socker är skit" är det nya måttot. Känns dock konstigt att istället äta smör och grädde men det är en helomställning av tankesättet helt enkelt :).
RSS 2.0